برنامه ریزی و هماهنگی دستگاههای نظارتی در برخورد با قاچاق کالاهای سلامت محور
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع مسئولان نظارتی شهرستان از برنامه ریزی و هماهنگی دستگاههای نظارتی در برخورد با قاچاق کالای سلامت محور خبر داد .
دکتر مجید شادکام در مصاحبه با وبدا گفت: خوشبختانه بسیاری از مقدمات و زیر ساختهای مبارزه با این پدیده شوم نظیر تدوین و ابلاغ قوانین بازدارندگی ، بوجود آمدن عزم ملی ، افزایش آگاههای عمومی ، هم سوئی رسانه ها و همنوائی مردم و مسئولان در این زمینه بوجوده آمده است و بایستی از این فرصت درجهت تشدید برخورد با قاچاق کالای سلامت محور استفاده نمود .
وی اظهار دشت : از آنجا که ورود کالای قاچاق به داخل کشور توسط شبکه های پیچیده صورت می پذیرد مبارزه با آن نیز مستلزم هماهنگی، انسجام و شبکه ای نمودن تمام دستگاهها اعم از واحد های نظارتی، انتظامی، قضائی و رسانه ایست .
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: همانگونه که از عنوان کالاهای سلامت محور اعم از اقلام آرایشی بهداشتی ، مواد غذائی ، داروئی ، مکملها و ... مشخص است بایستی زمینه ساز تامین سلامتی مصرف کنندگان باشد لذا از مردم درخواست نموده صرفا قیمت پائین اینگونه کالاها را ملاک انتخاب خود قرار ندهند و تاکید لازم بر روی برچسب اصالت آن ها داشته باشند .
پل های ارتباطی کاربران گرامی با روزنه
- ارسال پیام: صفحه ارتباط با ما
- ایمیل: info@rovzane.com
- تلگرام (خبر و مطلب ارسال نمایید): https://telegram.me/rovzane
- آی دی تلگرام روزنه: rovzane@
- ربات تلگرام (اخبار را دریافت نمایید): rovzanebot
درج نظر